Barskolen

HKM Barskolen deler fagkunnskapen om Cocktailmiksing, brennevin, vin, øl m.m. Rammen rundt opplevelsen og deltakelsen er avgjørende for fremtidig bruk, og vi vil at DU skal sitte igjen med erfaring fra øvelser som kan brukes senere.

INTERESSERT I COCKTAILS?

Barkurs for alle!

Student, lærling, bartender, restaurantsjef eller bare nysgjerrig: Bartending i 6 dager med faglære, testing og miksing. Følg med på våre nyheter for når neste fagkurs starter i Trondheim. Det kan være like før neste kurs arrangeres så følg også med på vår Facebook-side: https://facebook.com/barskolen.

Vi serverer også tilrettelagte kurs for bedrifter som ønsker opplæring eller som en sosial happening. Er du interessert tar du kontakt per mail eller mobil.

Gunnar Hugås

Daglig leder/kursleder

+47 45 47 23 83 hugas@barskolen.no

Gunnar Hugås har samarbeidet med noen av Norges beste bartendere, har god kompetanse på et bredt produktspekter og har et stort nettverk innen Horeca bransjen. Med nærmere 30 års fartstid fra bransjen, faglært servitør og ledererfaring er det mye kunnskap som gjerne vil deles med andre. Gunnar har deltatt i flere konkurranser med topp-plasseringer.

Foruten Barskolen tilbys konsulenttjeneste innen barutvikling, alkoholloven, effektivisering og oppsett, samt opplæring av ansatte. Har siden 2012 undervist årlig ca 1000 deltakere fra hele landet.