Drinker

Spiced Burned Margarita

2,5 cl Mezcal 1,5 cl Curacao Orange 1 cl Agave sirup 2 cl Grapfrukt juice frisk presset

Garnity: Rød chili

Gni en fersk chili rundt i et avkjølt cocktail glass for å sette smak. Hell alle ingrediense sammen i en shakes med masse is og rist godt sammen til beholderen er godt avkjølt (ca 20 sekunder). Sil av rett i glasset uten isbiter og garner med chili på glasskanten.

Dirty Mexican

  • 3 cl Patron cafe XO
  • 3 cl Cola
  • 1 cl Chamboard
  • kremlokk!

Rør Patron Cafe XO og Chambord på is i et Old-Fashion glass. Hell kjøleksapskald Cola over og topp med heavy wipped cream.

Heav wipped cream er kremfløte som piskes tyktflytende. Ikke så tykk av det blir krem, men tykk/tynn nok til å komme sigende sakte og legge seg som et lokk over drinken.

Garner med noe kaffebønner eller kvernet kaffe på toppen.

A bitter Russian on a French

4 cl Tør Cogna (eks Bache Gabrielsen Pure & Rustic) 3-4 dråper Angosura Orange bitter Russian mineralvann

Fyll et stort Cognac glass med masse isbiter og hell i Cognac. Drypp bitter over og rørsammen forsiktig samtidig som du heller Russian i glasset. Pynt gjerne med en liten stilk med ripsbær eller legg noen modne solbær rett i glasset.

Aperol Spritz - for 17.mai

4 cl Aperol, 6 cl proescco eller annen spumante, club soda, Appelsinskive.

Slik gjør du: Fyll is i et stort vinglass, hell i Aperol og musserende vin, rør rundt og topp med litt avkjølt club soda. Pynt med en appelsinskive på glasskanten. Klem gjerne appelsinskiven lett over drinken, da får du en mer utpreget appelsinsmak på drinken. Dette kan enkelt forberedes før gjestene kommer med Aperol og appelsin i glasset, når det ringer på døren heller du bare den kalde sprudlende drikken i og ønsk gjestene velkommen! Hipp hurra!

Denne siden er ny. Vi fyller opp snarlig

Har du ønsker til oppskrifter i forhold til innhold, tema, eller hva som helst, send mail til hugas@barskolen.no.

White Lady

  • 2 cl Gin
  • 2 cl Couintreau
  • 2 cl limesaft

Shake alle ingrediensene godt sammen med isbiter og sil av over et avkjølt cocktailglass. Garnere med limeskive på glasskanten.