Eldre og modnet - mat og drikke i februar

February 10, 2017

Røroskjøtt har ansatt Gunnar Hugås som salgssjef. Utgangspunktet fra Trondheim er målet å spre kunnskap og lojalitet over hele regionen og store deler av landet. Detaljhandelen er allerede dekket, nå er det HoReCa som skal betjenes.

Røros Fra fjellregionen leveres alt som trengs for å overleve i vinterkulda. Ost, øl, kjøtt, melk, flatbrød og smør, og mye mye mer!

Der skal det nå i tiden fremover brukes mye tid. Bli kjent med Grillhuset Røroskjøtt, Røros mineralvannsfabrikk og bryggeri, og all den deilige maten som finnes der oppe. Det unike med Røros er ikke bare maten og drikken, de som bor der også. Lune, sjelegode mennesker som vet å ta vare på regionen sin. De har blitt eldre og modnet seg i samarbeidet og på martnan ser man resultatet av dette. ca 5000 fastboende og i løpet av 5 dager i februar kommer ca 80.000 besøkende. Helt rått!