Sans og Samling - Oslo 2017 Matmerk

March 29, 2017

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

De beste matprodusentene for lokalmat var samlet i Oslo. Her var det ikke bare mat, men også de som kunne skilte med gull og annet edelt metall fra konkurranse for epledrikker. Igjen har Marius Egge fremskaffet drikker som man bare må hedre. Det siste barskolen smakte på var Ung Egge. Eksklusiv smak av eple i en likør på 18vol%, serveres avkjølt alene eller til noen gode retter. Tenkte på eplemost i vannbakelse, panacotta eller med isbiter og tonic for morro skyld. Men best kald og bare nyte.

Det er mange messer, konferanser og seminarer man kan hente kunnskap fra. På 1 måned er SMAK, NHH og Matmerk besøkt. Til kommende uke er det Nores som skal besøes på Geilo. Mye sans og smaling fremover! Og det liker vi :) Veldig mange av produsentene jobber hardt for å oppnå heder og ære, og selvfølgelig muligheten til å selge produktet. Se etter spesialitet unik smak merket og opplev Norge.

http://eggegaard.no/ http://www.matmerk.no/no/matmerk/ommatmerk http://roroskjott.no/