Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med mange aktører innen undervisning, næringsmiddel og service i Norge. BI Trondheim, Reaktorskolen, Treider fagskole, Kjeldsberg kaffebrenneri, Sætre og Christiania vin og brennevin for å nevne noen. Her kan du lese litt mer om våre gode samarbeidspartenere vi gjerne takker ekstra for kunnskapsdeling og produktinformasjon.

Red & White AS ble etablert i 2000 og i dag er de en av de store importørene av vin og brennevin. De selger over 3 millioner liter i Norge, jobber med ca 130 produsenter i 13 land og har opparbeidet en svært høy standing hos vinprodusentene. Sammen med disse møter du "As you Like it".

Bache-Gabrielsen Norge tar seg av produktutvikling, innførsel, salg og markedsføring av alkoholholdige produkter til det norske marked. Den viktigste partner er familien Bache-Gabrielsen og deres Cognac-hus nede i Frankrike.

Aja Bryggeri er et håndverksbryggeri fra Drammen som lager øl etter den belgiske bryggetradisjonen. Både logo og produktnavn er urnorsk og er like spennede som produktene selv.

Egge Gård legger vekt på å videreutvikle egne råvarer, og har de seneste årene lansert populære produkter som Liereple (økologisk naturmost), Liersider Lier Vodka og Egge Eplebrennevin.